بیماری قارچی آسپرژيلوس Aspergillus میوه انار

بیماری قارچی آسپرژيلوس Aspergillus میوه انار

بیماری قارچی آسپرژیلوس ( Aspergillus ) از جمله شایعترین بیماری های میوه انار می باشد.
عامل بیماری و نحوه ی انتشار :
این بیماری توسط قارچی بنام قارچ آبپاش Aspergillus niger ( انواع کیسه قارچ ها که هاگ های زنجیره مانندی دارند) بر روی میوه انار ایجاد می گردد .

علائم ظاهری :
سیاه شدن اطراف گل انار همراه با سفتی پوست

زمان شیوع :
پس از بارندگی شدید در شرایطی که میوه تازه شروع به رشد کرده است

روش های مبارزه با بیماری :
استفاده از قارچ کش مسی
هرس کردن درخت انار در فصل خواب
فاصله کشت مناسب برای جریان هوای در اطراف درخت
کنترل علف هرز

تهیه و تنظیم : مهندس عسکری کارشناس انار

۰۹۳۹۲۶۱۴۰۳۹

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *