گُل‌آذین تمشک/Raspberry Inflorescence

گُل‌آذین تمشک        Raspberry  Inflorescence

گُل‌آذین تمشک سیاه Blackberry Inflorescence

    به شیوه آرایش گل‌ها بر روی ساقه گیاهان گُل‌آذین می‌گویند. گُل آذینها شامل دو دسته ی گُل‌آذین منفرد ( مانند گل لاله – گل زعفران – گل نرگس و … ) و گُل‌آذین مجتمع ( مانند گلابی – تمشک – گندم – آفتابگردان – سنبل و … ) هستند .

     گُل‌آذین مجتمع نیز به دسته های متعددی تقسیم میشود که گُل‌آذین خوشه ساده ( گلها دمگل دار هستند و بر روی یک محور قرار دارند ) ، گُل‌آذین خوشه مرکب ( گلها دمگل دار هستند و بر روی یک محور اصلی و چند محور فرعی قرار دارند ) ، گُل‌آذین سنبله ای (گلها بدون دمگل هستند و بر روی یک محور قرار دارند ) ، گُل‌آذین چتری (دمگل ها هم اندازه هستند از یک نقطه روی محور اصلی بنام گریبان گل ، خارج میشوند ) ، گُل‌آذین دیهیمی ( دمگل ها از پایین به بالا کوچکتر میشوند و گلها تقریباً در یک سطح قرار می گیرند ) ، گُل‌آذین کلاپرک ( گلها بدون دمگل و به هم فشرده بوده و بر روی یک نهنج قرار دارند ) و گُل‌آذین گرزنی ( محور اصلی گیاه به یک گُل منتهی میشود و در دو طرف آن انشعابات قرار دارند ) ، از اصلی ترین آنها می باشند .

تمشک سیاه دارای گُل آذین خوشه مرکب می باشد.

تهیه و تنظیم : مهندس عسکری ۰۹۳۹۲۶۱۴۰۳۹

0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *