پیشگیری از سرمازدگی درخت انار

پیشگیری از سرمازدگی درخت انار

     هرچند شدت و مدت سرما از مهمترین عوامل تعیین کننده در میزان خسارت سرما بر روی درخت انار هستند ، ولی اقدامات پیشگیرانه زیر میتوانند نقش مهمی در کاهش خسارت داشته باشند :

محلول پاشی عصاره جلبک دریایی همرا با کود مونو پتاسیم فسفات حداقل ۳روز قبل از سرما میتواند خسارت سرمازدگی را کم کند . آلژینیک اسید موجود در عصاره جلبک دریایی باعث کاهش استرس ناشی از سرما بر روی درخت انار میشود .

به طور کلی هر کود یا ترکیبی که غلظت شیره سلولی را رقیق کند ( مانند کودهای ازت ) ، باعث افزایش خطر سرمازدگی درخت انار می شود و هر کودی که باعث غلیظ شدن شیره شود ( مانند کودهای پتاس ) ، میتواند درخت انار را در برابر سرما مقاوم کند .

استفاده از آمینواسید برای کاهش استرس سرمازدگی کارایی دارد . استفاده از اسیدهای آمینه موجب صرفه جویی در مصرف انرژی توسط درخت انار شده و درخت انرژی خود را صرف مقاومت در برابر تنش‌های محیطی ( مانند سرما ) می نماید.

با تشکر از جناب آقای مهندس احمد حائم

1+

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *