پاستوریزه کردن پوره انار اناردون / اولین پوره طبیعی انار در ایران

پاستوریزه کردن پوره انار اناردون / اولین پوره طبیعی انار در ایران

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2018/09/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%8A%D8%B2%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A2%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-3.jpg

استریلیزه یا پاستوریزه‌کردن آب‌میوه‌ها کمی ارزش تغذیه‌ای آن‌ها را کم می‌کند . به‌طور کلی هر فرآیندی که ما روی مواد غذایی چه در خانه و چه در کارخانه انجام دهیم، مقداری از ارزش تغذیه‌ای آن‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد. این امر در مورد آب‌میوه‌های صنعتی و خانگی هم صدق می‌کند. یعنی امکان کم شدن برخی از ویتامین‌ها مانند ویتامین C و پس از آن هم ویتامین E در آب‌میوه‌ها نسبت به میوه‌های طبیعی وجود دارد اما معمولاً تغییری در میزان ویتامین‌های گروه B آب‌میوه‌ها به وجود نمی‌آید. ضمن اینکه خوشبختانه املاح، فلاوونوئیدها و ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی میوه‌ها (ترکیب‌هایی که به عنوان ضد سرطان‌ها معروف هستند) در اثر تبدیل‌ شدن به آب‌میوه در کارخانه‌های معتبری که بر اساس استانداردهای خاصی کار تولیدی خود را انجام می‌دهند، از بین نمی‌روند.
1+

کاربرانی که این مطلب را پسندیده اند:

  • avatar

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *