پاستوریزه کردن پوره انار اناردون / آب انار طبیعی و سالم

پاستوریزه کردن پوره انار اناردون / آب انار طبیعی و سالم

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2018/09/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%8A%D8%B2%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A2%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-1.jpg

استریلیزه و پاستوریزه‌کردن آب‌میوه‌ها و قرار دادن آن‌ها در پاکت‌های چندلایه مخصوص، اجازه ورود یا رشد هیچ نوع میکروارگانیسمی را درون آن‌ها نمی‌دهد . بنابراین نیازی به استفاده از نگه‌دارنده‌ها هنگام تولید آب‌میوه‌ها به وجود نمی‌آید. البته امکان ورود و رشد میکروب‌ها درون پاکت‌های آب‌میوه‌ای که در آن‌ها باز شده است وجود دارد و به همین دلیل به تمام افراد توصیه می‌کنیم که آب‌میوه‌ها را در مدت کوتاهی پس از باز کردن بسته‌بندی‌شان حتماً مصرف کنند. ضمن اینکه اگر در آب‌میوه را باز کردید، حتماً آن را تا پایان زمان مصرف، داخل یخچال نگهداری کنید. البته آب‌میوه‌هایی که درشان باز نشده است را می‌توان در محیطی خشک و خنک خارج از یخچال هم نگهداری کرد.
1+

کاربرانی که این مطلب را پسندیده اند:

  • avatar

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *