نکات مهم برای تهیه دمنوش زالزالک با کیفیت

نکات مهم برای تهیه دمنوش زالزالک با کیفیت

۱- بهتر است از ظروف چینی، سرامیکی یا شیشه ای برای دم کردن دمنوش زالزالک استفاده کنید.

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2018/11/%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D9%85%D9%86%D9%88%D8%B4-%D8%B2%D8%A7%D9%84%D8%B2%D8%A7%D9%84%DA%A9-1.jpg

۲- ظرف دمنوش را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید ( مثلاً روی بخار کتری ) یا از قوری دمنوش ساز استفاده کنید تا دمنوش تان آرام آرام دم بکشد.

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2018/11/%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D9%85%D9%86%D9%88%D8%B4-%D8%B2%D8%A7%D9%84%D8%B2%D8%A7%D9%84%DA%A9-2.jpg

۳- برای دم کشیدن دمنوش زالزالک زمان تقریبی ۱۵دقیقه کافی است.

۴- بهتر است دمنوش را تازه میل کنید و از نگهداری طولانی مدت دمنوش (بیش از ۱ روز) خودداری کنید.

۵- قبل از تهیه دمنوش حتماً زالزالک ها را با مقداری آب سرد شستشو دهید.

1+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *