نقش کمبود عناصر غذایی در ترک خوردن میوه انار

نقش کمبود عناصر غذایی در ترک خوردن میوه انار

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2019/08/%DA%A9%D9%85%D8%A8%D9%88%D8%AF-%D8%B9%D9%86%D8%A7%D8%B5%D8%B1-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-1.jpg

     کمبود کلسیم اصلی‌ترین عامل ترکیدگی خوردن میوه انار است. عنصر کلسیم در استحکام دیواره سلولی نقش به سزایی دراد و انتقال آن از برگ به میوه بسیار محدود است . با بزرگ شدن میوه انار و کاهش سطح ویژه میوه به حجم آن ، کمبود کلسیم در میوه تشدید می‌شود و ریزش میوه انار و ترک خوردگی پوست میوه انار تشدید می‌گردد.
روش پیشگیری:
     محلول‌پاشی با فرم های موثر کلسیم در طول دوره رشد و بزرگ شدن میوه، تاثیر مطلوبی در کاهش درصد ترک‌خوردگی میوه انار خواهد داشت.
     همچنین نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که محلول‌پاشی ریزمغذی‌های حاوی روی و بور بر افزایش انعطاف‌پذیری پوست میوه انار در شرایط خشکی و رطوبت تاثیر مثبت داشته و م انع از ترک خوردگی میوه انار می گردد.

با تشکر از استاد احمد حائم

1+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *