ترشی و مربا با انار ۹ / طرز تهیه ترشک انار

طرز تهیه ترشک انار

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/07/%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DA%A9-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1.jpg

طرز تهیه ترشک انار

تا حالا شده از جلوی مغازه هایی که ترشی جات دارن رد بشید و هوس خوردن آلوچه و آلوجنگلی و ترشک آناناس و خلاصه همه چیزایی که تو مغازه هست بیاد سراغتون؟
خوب حالا با این روش میتونید تو خونه برای خودتون از همه اون ترشک ها درست کنید وازش لذت ببرید.

برای این که با ۵ کیلو میوه ترشک درست کنید به مواد زیر نیاز دارید:

آب ۳ لیتر
نمک ۱۰۰ گرم(میتونید بسته به سلیقه این مقدار رو کمتر یا بیشتر کنید)
جوهر لیمو ۷۰۰ گرم
شیره نبات ۱ لیتر
دان انار ۵ کیلو
آب رو بذارید روی چراغ تا جوش بیاد.
در مرحله دوم نمک و جوهر لیمو رو بریزید توش تا حل بشه.
بعد شیره نبات رو بریزید توش و هم بزنید تا کاملاً حل بشه.
بعد از اون دان انار رو بریزید توش.
بذارید دان انار ۲ تا ۳ دقیقه با موادتون بجوشه و بعد از روی اجاق برش دارید و بذارید خنک بشه و بریزیدش توی ظرف مورد نظرتون.
حالا هر وقت خواستید میتونید ازش میل کنید.
نوش جونتون.

منبع:
http://www.khanoomgol.com

خواص انار را میشناسید


از جمله خواص آن می توان به موارد زیر اشاره نمود :
۱- انار خون را تصفیه کرده و تقویت کننده قلب و کلیه است.
۲- انار اشتها آور است وبهتر است قبل از غذا مصرف شود.
۳- انار در رفع اوره و کلسترول ، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص خون نقش مهمی را ایفا می کند.
۴- مصرف انار شیرین، ایجاد شادی نموده و رنگ رخسار را باز می کند.
۵- مصرف انار شیرین تقویت کننده کبد می باشد و در معالجه یرقان(  زردی) مفید است.
۶- انار ترش و شیرین( ملس) باعث کاهش فشار خون می شود.
۷- مصرف انار در معالجه راشی تیسم، کم خونی و ضعف اعصاب مؤثر است و به بدن نیرو می بخشد.
تذکرات
۱- انار برای اشخاصی که دچار یبوست هستند، مضر است.
۲- انار میوه ای سرد است، بنابراین اشخاصی که سرد مزاج هستند پس از خوردن آن، مقداری آب جوش با نبات باید بخورند.
۳- انار برای کسانیکه دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زیاده روی در مصرف انار ترش ایجاد زخم معده می کند.
۴- جوشانده پوست درخت و پوست ریشه آن که برای رفع کرم بکار می رود ممکن است ایجاد سرگیجه و استفراغ کند.
خواص قسمت های دیگر درخت انار:
۱- جوشانده پوست انار برای گلو درد و زخم گلو ورفع بواسیر مفید می باشد.
۲- جوشانده گل انار برای از بین بردن زخم های دهان و اسهال مزمن وبهمراه کنجد برای بهبود سوختگی مفید می باشد.
۳- جوشانده ریشه انار برای دندان درد مفید می باشد.
۴- جوشانده پوست درخت انار اثر ضد کرم دارد.
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *