قارچ انار / دیرپایی و ماندگاری بالای محلول بردو

     محلول بردو به دلیل آزاد کردن تدریجی یون مس ، اثر دیرپایی و ماندگاری بالای دارد . برای کنترل‌ شدن کنیدی و کنیدی فورهای قارچ در اواخر آلودگی ، به ٣ تا ۵ پی‌پی‌ام یون مس نیاز است . اثر قارچ ‌کشی و باکتری‌ کشی ترکیبات مسی ، مربوط به آزاد شدن حداقل یک پی‌پی‌ام یون مس (ppm Cu++١) است که می‌تواند تا حدودی بیماری را کنترل کند ولی محلول بردو بیشتر از ۵ پی‌پی‌ام یون مس آزاد می‌کند لذا در کنترل عوامل بیماری زا بسیار مؤثر می باشد.

0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *