طرز تهیه چیز کیک انار یخچالی

چیز کیک یکی از انواع پرطرفدار کیک‌ها می‌باشد که امروزه در طعم‌های مختلف تهیه می‌شود و طرفداران بسیاری دارد. عموما چیز کیک‌ها در دو نوع یخچالی و با فر تهیه می‌شود اما تهیه چیز کیک یخچالی بسیار آسان و ساده‌تر می‌باشد.

مواد لازم :

دانه انار ۱ انار کامل

پنیر خامه‌ای ۴۰۰ گرم

خامه ۲۰۰ گرم

ژلاتین ۱ قاشق مرباخوری

وانیل ۱/۴ قاشق چای‌خوری

ژله انار ۱ بسته

بیسکویت نرم پودر شده ۲۲۰ گرم

کره آب‌شده ۱۵۰ گرم

پودر قند ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه :

بیسکوییت را کاملا پودر کرده (بهتر است از بیسکوییت پتی‌بور استفاده کنید) کره آب‌کرده را بگذارید کمی خنک شود و بعد آن را با بیسکوییت خوب مخلوط کنید و کف یک قالب کمردار (کمربندی) خوب پهن و پرس کنید، بگذارد داخل یخچال ١۵ دقیقه تا خوب سفت شود. پنیر خامه‌ای را با همزن خوب هم بزنید تا یکدست شود. پودر قند و خامه را نیز کاملا هم بزنید تا یکدست شود و فرم بگیرد، وقتی سفت شد به پنیر خامه‌ای اضافه کنید. می‌توانید بین مواد پنیر و خامه کمی وانیل نیز اضافه کنید و با خامه بزنید.
پودر ژلاتین را با ١ پیمانه آب داغ حل کنید و به روش بن‌ماری روی بخار آب (ظرف را روی کتری حاوی آب جوش بگذارید) هم بزنید تا کاملا شفاف شود و بگذارید خنک شود. سپس به مایه کرمی اضافه کرده با همزن خوب بزنید تا کاملا مخلوط شوند بعد کرم را روی بیسکویت بریزید و خوب روی آن را صاف کرده، بگذارید مجددا داخل یخچال تا خودش را بگیرد. در این فاصله ژله را به روش درج شده در پشت جلد آن درست کنید و بگذارید کمی خنک شود.

دانه‌های انار را روی کرم خوب پخش کنید، سپس ژله خنک شده را به آرامی با قاشق روی دانه‌های انار بریزید تا به خامه فشار وارد نشود و خامه‌ها بالا نیایند. چیز کیک را داخل یخچال به مدت ۵ ساعت بگذارید تا خوب خودش را بگیرد.


نکات :

♦ می‌توانید ژله انار را همراه با آب انار تهیه نمایید بدین صورت که بجای اضافه کردن آب سرد به ژله از آب انار استفاده نمایید، در این صورت ژله خوش طعم‌تری خواهید داشت.

♦ آسان‌ترین راه برای تهیه چیز کیک استفاده از بیسکوییت است اما اگر می‌خواهید چیز کیک بهتری داشته باشید می‌بایست از نان رولت به عنوان پایه استفاده کنید.

منبع: https://foodculture.ir

1+

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *