طرز تهیه چای ولیک

طرز تهیه چای ولیک

http://zal-zalak.ir/wp-content/uploads/2018/12/%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DA%A9%D8%A7%D9%86-%DA%86%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%D8%A7%D9%84%D8%B2%D8%A7%D9%84%DA%A9-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%87-2.jpg

برای تهیه  چای ولیک مقدار ۵۰ گرم میوه ولیک تازه یا خشک شده را داخل قوری ریخته و آنرا با آب داغ پر نمائید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم ( مثلاً روی کتری ) آرام آرام دم بکشد.

http://zal-zalak.ir/wp-content/uploads/2018/12/%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DA%A9%D8%A7%D9%86-%DA%86%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%D8%A7%D9%84%D8%B2%D8%A7%D9%84%DA%A9-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%87-6.jpg

نکات مهم برای تهیه چای ولیک با کیفیت
۱- بهتر است از ظروف چینی، سرامیکی یا شیشه ای برای تهیه چای ولیک استفاده کنید.
۲- ظرف چای را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید ( مثلاً روی بخار کتری ) تا آرام آرام دم بکشد.
۳- برای دم کشیدن چای ولیک زمان تقریبی ۱۵دقیقه کافی است.
۴- بهتر است چای را تازه میل کنید و از نگهداری طولانی مدت آن (بیش از ۱ روز) خودداری کنید.
۵-  اگر از ولیک تازه یزای تهیه چای ولیک استفاده می کنید ، قبل از تهیه چای حتماً ولیک ها را با مقداری آب سرد شستشو دهید.
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *