طرز تهیه چای زالزالک

طرز تهیه چای زالزالک

برای تهیه  چای زالزالک مقدار ۵۰ گرم میوه زالزالک تازه یا خشک شده را داخل قوری ریخته و آنرا با آب داغ پر نمائید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم ( مثلاً روی کتری ) آرام آرام دم بکشد.
http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2018/12/%DA%86%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%D8%A7%D9%84%D8%B2%D8%A7%D9%84%DA%A9-%D8%AC%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C-4.jpg
نکات مهم برای تهیه چای زالزالک با کیفیت
۱- بهتر است از ظروف چینی، سرامیکی یا شیشه ای برای تهیه چای زالزالک استفاده کنید.
۲- ظرف چای را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید ( مثلاً روی بخار کتری ) تا آرام آرام دم بکشد.
۳- برای دم کشیدن چای زالزالک زمان تقریبی ۱۵دقیقه کافی است.
۴- بهتر است چای را تازه میل کنید و از نگهداری طولانی مدت آن (بیش از ۱ روز) خودداری کنید.
۵-  اگر از زالزالک تازه یزای تهیه چای زالزالک استفاده می کنید ، قبل از تهیه چای حتماً زالزالک ها را با مقداری آب سرد شستشو دهید.
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *