طرز تهیه مارمالاد تمشک

طرز تهیه مارمالاد تمشک

مواد لازم
  • یک بسته یک لیتری پوره تمشک اناردون
  • یک کیلوگرم شکر
  • دو لیوان آب
مراحل تهیه
  • برای تهیه مارمالاد خوش طعم و خوش رنگ تمشک ابتدا آب و شکر رو داخل یک قابلمه میریزیم و هم میزنیم تا شکر کاملا داخل آب حل بشود.
  • مخلوط آب و شکر را روی گاز گذاشته و حالا اجازه میدیم تا آب جوش بیاید ( همین که یکی دو تا قل زد کافی است ).
  • پوره تمشک اناردون را داخل آب در حال جوشیدن میریزیم و اجازه میدیم حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بجوشد.
  • مارمالاد ما آماده است . کافیست اجازه بدهیم خنک شود و آنرا داخل ظرف درب دار میریزیم.
1+

کاربرانی که این مطلب را پسندیده اند:

  • avatar

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *