طرز تهیه رب انار قجری / اینفوگرافی

طرز تهیه رب انار قجری

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2019/06/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%82%D8%AC%D8%B1%DB%8C-%D8%BA%D9%84%DB%8C%D8%B8-%D9%88-%D8%B3%D9%81%D8%AA-1024x1024.jpg

۱-     انارها را شسته ، تاج آنرا جدا کرده آنها را دون میکنیم
۲-     دون انار را داخل دیگ مسی میریزیم و بمقدار لازم به آن آب اضافه میکنیم سپس آنرا می جوشانیم تا گوشت انار کاملاً نرم شود
۳-     دانه های پخته شده را صافی میکشیم تا هسته ها جدا شوند
۴-     گوشت انار رد شده از صافی را داخل دیگ مسی ریخته و با شعله ملایم آنرا می جوشانیم .
۵-     در طی مرحله جوشاندن بایستی دیگ را هم بزنیم تا رب انار ته نگیرد.
۶-     عمل جوشاندن را آنقدر ادامه میدهیم تا رب کاملاً سفت و به رنگ قهوه ای تیره شود.
رب انار قجری ماندگاری طولانی تری دارد و میتوان آنرا خارج از یخچال هم نگهداری نمود.

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2019/06/%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%82%D8%AC%D8%B1%DB%8C-%D8%BA%D9%84%DB%8C%D8%B8-%D9%88-%D8%B3%D9%81%D8%AA-3.jpg

برای خرید رب انار قجری صفت و غلیظ با ما تماس بگیرید

۰۹۳۹۲۶۱۴۰۳۹ عسکری

 

1+

کاربرانی که این مطلب را پسندیده اند:

  • avatar

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *