طرز تهیه دمنوش ولیک

طرز تهیه دمنوش ولیک

برای تهیه دمنوش ولیک یک تا ۲ قاشق غذاخوری پودر میوه ولیک را داخل قوری ریخته و آنرا با آب داغ پر نمائید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دَم بکشد.

 http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2018/11/%D8%AF%D9%85%D9%86%D9%88%D8%B4-%D8%B2%D8%A7%D9%84%D8%B2%D8%A7%D9%84%DA%A9-%D8%AC%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C-%D9%88%D9%84%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%87-3.jpg

نکات مهم برای تهیه دمنوش ولیک با کیفیت

۱بهتر است از ظروف چینی، سرامیکی یا شیشه ای برای دم کردن دمنوش ولیک استفاده کنید.

۲ظرف دمنوش را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید ( مثلاً روی بخار کتری ) یا از قوری دمنوش ساز استفاده کنید تا دمنوش تان آرام آرام دم بکشد.

۳برای دم کشیدن دمنوش ولیک زمان تقریبی ۱۵دقیقه کافی است.

۴بهتر است دمنوش را تازه میل کنید و از نگهداری طولانی مدت دمنوش (بیش از ۱ روز) خودداری کنید.

۵قبل از تهیه دمنوش حتماً ولیک ها را با مقداری آب سرد شستشو دهید.

۶- بهتر است حداقل نیم ساعت بعد از صرف غذا ، دمنوش های گیاهی را مصرف نمود

 

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *