طرز تهیه دمنوش زالزالک

طرز تهیه دمنوش زالزالک

برای تهیه دمنوش زالزالک یک تا ۲ قاشق غذاخوری پودر میوه زالزالک را داخل قوری ریخته و آنرا با آب داغ پر نمائید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دَم بکشد.

 http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2018/11/%D8%AF%D9%85%D9%86%D9%88%D8%B4-%D8%B2%D8%A7%D9%84%D8%B2%D8%A7%D9%84%DA%A9-%D8%AC%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C-%D9%88%D9%84%DB%8C%DA%A9-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D9%84-3.jpg

نکات مهم برای تهیه دمنوش زالزالک با کیفیت

۱بهتر است از ظروف چینی، سرامیکی یا شیشه ای برای دم کردن دمنوش زالزالک استفاده کنید.

۲ظرف دمنوش را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید ( مثلاً روی بخار کتری ) یا از قوری دمنوش ساز استفاده کنید تا دمنوش تان آرام آرام دم بکشد.

۳برای دم کشیدن دمنوش زالزالک زمان تقریبی ۱۵دقیقه کافی است.

۴بهتر است دمنوش را تازه میل کنید و از نگهداری طولانی مدت دمنوش (بیش از ۱ روز) خودداری کنید.

۵قبل از تهیه دمنوش حتماً زالزالک ها را با مقداری آب سرد شستشو دهید.

۶- بهتر است حداقل نیم ساعت بعد از صرف غذا ، دمنوش های گیاهی را مصرف نمود

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *