طرز تهیه تنتور زالزالک

طرز تهیه تنتور زالزالک :

Hawthorn Berries Herbal Tincture

http://zal-zalak.ir/wp-content/uploads/2018/12/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AA%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%B2%D8%A7%D9%84%D8%B2%D8%A7%D9%84%DA%A9.jpg

‏     تنتور هرگیاه با خیساندن گیاه خشک شده و یا تازه در محلول ۲۵ درصد الکل سفید و آب تهیه می شود . از تمامی بخش های گیاه می توان به این منظور استفاده کرد. الکل علاوه برنقشی که در استخراج ترکیبات فعال گیاه دارد، ماده ای نگه دارنده نیز هست. به همین دلیل تنتور را می توان به مدت دو سال نگهداری ‏کرد.
‏     گیاه را داخل ظروف شیشه ای درب دار قرار داده و مخلوط الکل و آب را نیز داخل ظرف ریخته و درب ظرف را ببندید. ظرف را مدت دو هفته در محلی ‏نگه داری کرده و گه گاه آن را تکان دهید. پس ازدو هفته محلول را از صافی عبور ‏داده و محلول صاف به دست آمده را داخل ظرف شیشه ای تیره رنگ ریخته و نگهداری ‏کنید.
مقادیر استاندارد تهیه تنتور :
     مقدار مورد نیاز ۲۰۰ گرم گیاه خشک شده یا ۶۰۰ گرم گیاه تازه به ازای یک لیتر آب حاوی ۲۵ ‏درصد الکل می باشد.
‏دوز استاندارد مصرف تنتور :
     مقدار مصرف تنتور ۵ ‏میلی لیتر سه وعده در روز می باشد. تنتور به صورت رقیق شده در آب مصرف شود. (با افزوده شدن کمی عسل یا آب میوه طعم ناخوشایند آن ازبین می رود).
‏تجهیزات مورد نیاز برای تهیه تنتور:
     ظروف بزرگ در دار، صافی پارچه ای، دستگاه آبمیوه گیری ‏فشاری، تنگ بزرگ، بطری های شیشه ای تیره رنگ با در محکم و قیف.
احتیاط لازم در تهیه تنتور :
  • برای تهیه تنتور هیچ وقت از الکل صنعتی (متیلیک) یا الکل ایزوپروپیل استفاده نکنید، چون هردو فوق العاده سمی هستند.
  • در تهیه تنتور فقط از یک نوع گیاه استفاده کنید
  • http://zal-zalak.ir
1+

کاربرانی که این مطلب را پسندیده اند:

  • avatar

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *