روشهای تهیه رب انار خانگی

روشهای تهیه رب انار خانگی

رب انار خانگی به دو روش تهیه می شود:
  • رب انار رسمی(رقیق و شل)
  • رب انار قجری(غلیظ و سفت)
طرز تهیه رب انار رسمی:
  • انارها را شسته و تاج آنرا جدا می کنیم
  • انار ها را دون میکنیم و آنها را آبکشی می کنیم
  • آب انار را با دستگاه آبمیوه گیری می گیریم و آن را با صافی صاف می کنیم
  • آب انار را داخل دیگ مسی ریخته و با شعله ملایم آنرا می جوشانیم در طی مرحله جوشاندن بایستی دیگ را هم بزنیم تا رب انار ته نگیرد.
طرز تهیه رب انار قجری:
  • انارها را شسته ، تاج آنرا جدا کرده آنها را دون میکنیم
  • دون انار را داخل دیگ مسی میریزیم و بمقدار لازم به آن آب اضافه میکنیم سپس آنرا می جوشانیم تا گوشت انار کاملاً نرم شود
  • دانه های پخته شده را صافی میکشیم تا هسته ها جدا شوند
  • گوشت انار رد شده از صافی را داخل دیگ مسی ریخته و با شعله ملایم آنرا می جوشانیم .
  • در طی مرحله جوشاندن بایستی دیگ را هم بزنیم تا رب انار ته نگیرد.
  • عمل جوشاندن را آنقدر ادامه میدهیم تا رب کاملاً سفت و به رنگ قهوه ای تیره شود.
رب انار قجری ماندگاری طولانی تری دارد و میتوان آنرا خارج از یخچال هم نگهداری نمود.
1+

کاربرانی که این مطلب را پسندیده اند:

  • avatar

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *