دلایل قهوه ای شدن نُک برگ انار / نکروزه شدن برگ انار

دلایل قهوه ای شدن نُک برگ انار / نکروزه شدن برگ انار

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2019/07/%D8%AF%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%86%D9%8F%DA%A9-%D8%A8%D8%B1%DA%AF-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-1024x683.jpg

  • قهوه ای شدن نُک برگ انار (نکروزه ) و حاشیه آن ، ارتباط به کمبود پتاسیم دارد
  • قلیایی بودن خاک و عدم جذب کودهای میکرو در خاک نیز سوزندگی قهوه ای متمایل به سیاه در نُک برگ انار ایجاد میکند
با تشکر از استاد حائم
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *