دسر انار ۲۵ / کیسل انار

طرز تهیه کیسل انار

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/06/%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D9%84-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1.jpg

کیسل، دسری است که از ترکیب آب یا پوره‌ی میوه‌های ترش با شکر و نشاسته‌ی سیب‌زمینی درست می‌شود. این دسر یکی از دسرهای سنتی قدیمی روسیه است. کیسل را به دو صورت سرد و گرم سرو می‌کنند. برای درست کردن این دسر، میوه های ترش ارجحیت دارند.

مواد اولیه :

 شیر سرد  یک لیتر
 آرد گندم  هشت قاشق سوپ‌خوری
 شکر  ۲۰۰ گرم
کره  ۵۰ گرم

طرز تهیه :
* ابتدا لایه شیری را به این ترتیب آماده کنید: کره را روی حرارت آب نموده سپس آرد را کمی در آن تفت دهید. شیر و شکر را اضافه و با همزن مفتولی سریع هم بزنید تا گلوله‌های آرد در شیر حل شوند و به هم زدن ادامه دهید تا روی حرارت کرم شیر غلیظ شود.
* کرم را داخل ظرف سرو ریخته تا کاملاً سرد شود.
* بیسکویت‌ها را با کمی شیر مرطوب کنید و روی لایه شیری در دو ردیف بچینید.

مواد لازم جهت کیسل انار :

 آب انار تازه  ۷۵۰ میلی‌لیتر
 نشاسته گل  شش قاشق سوپ‌خوری
 پودر ژلاتین  یک و نیم قاشق سوپ‌خوری
 شکر  ۲۰۰ گرم
 بیسکویت ساده شکلاتی  به میزان لازم
آب سرد یک سوم پیمانه

طرز تهیه کیسل انار :
* آب انار را به همراه شکر روی حرارت قرار دهید.
* نشاسته را در کمی آب انار حل کرده از صافی عبور دهید و به مخلوط روی حرارت اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
* پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و با حرارت بخار آب حل کنید.
* ژلاتین را به کیسل اضافه و خوب مخلوط کرده و صبر کنید تا خنک شود.
* پس از این که خنک شد آن را روی بیسکویت‌ها بریزید و ظرف را در یخچال به مدت دو الی سه ساعت قرار دهید تا ببندد.
* پس از بستن دسر آن را برش زده و سرو کنید.
منبع : مجله آشپزی خانواده سبز

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *