دسر انار ۲۳ / کرم کارامل با شربت انار

کرم کارامل با شربت انار

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/06/%DA%A9%D8%B1%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A8%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1.jpg

مواد لازم :
شیر نیم لیتر
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۱۲۵ گرم
پوست لیمو رنده شده
وانیل

مواد لازم برای کارامل:
شکر ۴ قاشق غذاخوری
آب ۶ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

شکر را با ۶ قاشق آب جوشانده و دقت میکنم تا نسوزد

وقتی کارامل آماده شد آنرا بصورت داغ در ظرفی که میخواهیم دسر را داخل آن درست کنیم میریزیم .

۳ عدد تخم مرغ کامل را همراه با ۳ عدد زرده تخم مرغ با همزن به خوبی هم میزنیم .
شیر و شکر را با هم مخلوط و ولرم میکنیم .

این مخلوط را به آرامی به تخم مرغ ها اضافه میکنیم .

وانیل و پوست لیمو را اضافه کرد هم میزنیم

محلولی صاف و همگن بدست می آید که آنرا داخل قالب کرم کارامل میریزیم .

یک ظرف بزرگ انتخاب کرده و ظرف حاوی کرم کارامل را داخل آن گذاشته و تا نصف ظرف را با آب پر کرده و در داخل فر میگذاریم

میزان حرارت فر باید ۱۰۰ درجه باشد

دقت می کنیم که آب جوش نیاید

ظرف حاوی کرم را از فر خارج نموده و آنرا داخل ظرف آبی میگذاریم تا سرد شود

بعد از آنکه کرم کارامل خنک شد ظرف حاوی آنرا برگردانده و روی آن شربت انار میرزیم

نوش جان

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *