دسر انار ۳۷ / طرز تهیه دسر انار با پرتقال

طرز تهیه دسر انار با پرتقال

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/07/%D8%AF%D8%B3%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84.jpg

مواد لازم برای سه نفر:

  •  پرتقال                                      ۳ عدد
  • انار                                          ۱ عدد
  • آب پرتقال طبیعی                         یک چهارم لیوان
  • پنیر خامه ای                               بدون نمک به اندازه ۲ الی ۳ قوطی کبریت
  • خامه                                         ۴ قاشق
  • وانیل                                         قدری
  • شکر                                        ۱ الی ۲ قاشق چایخوری
  • خلال پسته                                 برای تزئین

طرز تهیه :

پنیر را به مدت نیم الی سه ربع ساعت در آب گذاشته تا بی نمک شود. پرتقال ها را طوری پوست بکنید که به گوشت پرتقال برسد. بعد هر قاچ پرتقال را با کارد دانه دانه جدا کنید. نیمی از انارهای دانه شده و پرتقال را در دیس بریزید و آب پرتقال را هم روی آن بریزید. سپس خامه و پنیر و وانیل و شکر را میکس کرده و اضافه کنید. دوباره با انار و پرتقال و با تزئینی از پسته روی خامه را بپوشانید.

منبع:

http://www.tazeen.ir/

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *