دسر انار ۳۳ / طرز تهیه ژله انار و لیمو

طرز تهیه ژله انار و لیمو

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/07/%DA%98%D9%84%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88-1024x785.jpg

چه موادی لازم داریم؟

پودر آگار آگار / یک و نیم قاشق غذاخوری
پودر شکر / یک و نیم قاشق غذاخوری (یا در حدود ۲ قاشق چایخوری شکر دانه ریز)
آب / سه چهارم پیمانه (به علاوه کمی بیشتر، اگر قالب پر نشده باشد)
آب لیمو / ۳ قاشق غذاخوری (در حدود یک و یک دوم لیموترش)
دانه انار / ۳ قاشق غذاخوری (در حدود یک چهارم انار)

چطوری درست کنیم؟

ابتدا پودر آگار آگار را با شکر و آب در ظرفی بجوشانید.

آب لیمو را در قالب مورد نظر بریزید. سپس یک قاشق غذاخوری دانه انار به آن اضافه کنید. بعد مخلوط آگار آگار با شکر و آب را روی آن بریزید و مخلوط کنید.

اجازه دهید تا مخلوط قوام یافته و نرم و ژله ای مانند شود. برای سرعت بخشیدن به جامد شدن ژله، آن را در یخچال قرار دهید.

قبل از اینکه ژله کاملا سفت شده باشد، آن را از یخچال خارج کرده و بقیه دانه های انار را به آن اضافه کنید. دوباره آن را در یخچال قرار داده و صبر کنید تا کاملا سفت شود.

سپس با یک ضربه کوچک ژله را از قالب خارج کنید و در ظرف مورد نظر قرار دهید.

منبع:

http://kadbanoo.net

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *