خواص تمشک / خواص میوه تمشک

خواص میوه تمشک

  • تمشک سرشار از ویتامین های C وK است و دارای خواص خنک، نرم کننده و ضد اسکوربوت می باشد.
  • تمشک خون را تصفیه می کند و برای کسانی که به روماتیسم مبتلا هستند، بسیار مفید است.
  • تمشک یبوست مزاج را معالجه می کند.
  • تمشک برای تسکین درد سودمند است، زیرا تمشک دارای اسید سالسیلیک می باشد.
  • تمشک خون را قلیائی می کند و قند آن برای مبتلایان به مرض قند مفید است.
  • خوردن تمشک برای مبتلایان به مرض قند( دیابت)، تبهای صفراوی، التهاب مجاری ادرار، گلو درد( آنژین ) مفید است.
  • تمشک دارای خاصیت ضد عفونی کننده است.
  • تمشک به علت دارا بودن ویتامین های C وK برای اوره و فشار خون مفید است.
  • برای معالجه کک و مک، ابتدا صورت را خوب بشوئید و سپس ورقه نازکی از تمشک به مدت یک ساعت روی صورت بمالید. این کار را چند بار تکرار کنید تا کک و مک صورت از بین برود.
  • تمشک،عرق آور است؛ لذا بهترین زهکش سوراخ های پوست است.
  • http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2018/12/%D9%BE%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D9%85%D8%B4%DA%A9-1-%D9%84%DB%8C%D8%AA%D8%B1%DB%8C--717x1024.jpg
1+

کاربرانی که این مطلب را پسندیده اند:

  • avatar

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *