خواص رب انار چیست

خواص رب انار چیست

     رب انار همه خواص میوه انار را دارد . انار سرشار از ترکیباتی به نام «پلی‌فنول» ها است که باعث پایین آمدن کلسترول بد خون ( یعنی LDL ) شده و اجازه نمی‌دهد صفحات چربی در عروق تولید شوند.
     انار مواد مغذی بسیاری دارد . در هر ۱۰۰ گرم از دانه میوه ۲۴۰ میلی‌گرم پتاسیم، ۳ گرم فیبر، ۱۳ میلی‌گرم ویتامین C، ۸۰ درصد آب و ۵۰ کیلوکالری انرژی یافت می‌شود. در ضمن، مقداری آهن هم دارد. میزان قند انار نیز به حدی است که باعث منع مصرف بیماران دیابتی نمی‌شود.
     پلی‌فنول‌ها ترکیباتی هستند که در اکثر میوه‌ها و سبزی‌ها به خصوص شاه‌توت و انگور قرمز وجود دارند و البته در انار بیشتر به چشم می‌خورند.

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2018/07/%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D8%A7%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D9%85-5-1024x768.jpg

     در ضمن، اسید الایژیک یکی از مهم‌ترین ترکیباتی است که در میوه‌های دیگر کمتر دیده شده اما ویژگی انار و رب آن مربوط به وجود همین اسید است.
     اگر رب انار بصورت صحیح تهیه می‌شود، پلی‌فنول و اسید الایژیک آن در اثر حرارت از بین نمی‌روند و تنها ویتامین C آن مقداری کاهش پیدا می کند. بنابراین رب انار همانند میوه انار ارزش غذایی بسیار زیادی دارد، البته اگر از انار مرغوب و طی فرآیند بهداشتی تهیه شده باشد.
1+

کاربرانی که این مطلب را پسندیده اند:

  • avatar

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *