تولید رب انار قجری بصورت سنتی

تولید رب انار قجری بصورت سنتی

برای تولید رب انار قجری به روش سنتی ، دانه های انار ابتدا جوشانده شده و سپس هسته آن جدا میشود.

پس از جداسازی هسته ، پوره آنقدر جوشانده میشود تا کاملاً سفت شده و رنگ آن قهوه ای تیره شود.

رب انار قجری به دلیل غلظت بالا ، بدون نیاز به مواد نگهدارنده ، تا مدت زمان طولانی قابل نگهداری و مصرف می باشد

طرز تهیه رب انار قجری:

۱-     انارها را شسته ، تاج آنرا جدا کرده آنها را دون میکنیم

۲-     دون انار را داخل دیگ مسی میریزیم و بمقدار لازم به آن آب اضافه میکنیم سپس آنرا می جوشانیم تا گوشت انار کاملاً نرم شود

۳-     دانه های پخته شده را صافی میکشیم تا هسته ها جدا شوند

۴-     گوشت انار رد شده از صافی را داخل دیگ مسی ریخته و با شعله ملایم آنرا می جوشانیم .

۵-     در طی مرحله جوشاندن بایستی دیگ را هم بزنیم تا رب انار ته نگیرد.

۶-     عمل جوشاندن را آنقدر ادامه میدهیم تا رب کاملاً سفت و به رنگ قهوه ای تیره شود.

0

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *