تشخیص رب انار واقعی از رب انار تقلبی

تشخیص رب انار واقعی از رب انار تقلبی

     تشخیص رب انار واقعی از رب انار تقلبی کار آسانی نیست . سودجویان با استفاده از انواع اسانس ها ، مواد افزودنی و بویژه شیره خرما ، رب انار های تقلبی تولید می کنند که از نظر طعم و رنگ بسیار شبیه به رب انار واقعی هستند.
استفاده بی‌رویه از بنزوات سدیم و اسید سیتریک در تهیه رب انار تقلبی می تواند تهدید جدی برای سلامتی شما باشد .‌ بنزوات سدیم می‌تواند با اسیدسیتریک ترکیب شود و ترکیب بنزل درست کند که یکی از مهم‌ترین فاکتورهای سرطان‌زاست. این ترکیب علاوه بر افزایش خطر ابتلا به سرطان، بیماری‌های گوارشی و کبدی را هم برای افراد به‌دنبال دارد
راهکارهای زیر به شما در تشخیص رب انار واقعی از رب انار تقلبی کمک خواهد نمود :

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2018/08/%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-.jpg

  • اولین معیار برای تشخیص رب انار تقلبی از رب انار واقعی قیمت آن است . به قول قدیمی ها هیچ گرانی بی حکمت و هیچ ارزانی بی علت نیست . اگر بدانیم برای تولید هر یک کیلو رب انار حدود ۱۰ کیلو انار نیاز است ، با یک حساب سرانگشتی و بر اساس قیمت انار در فصل برداشت ، براحتی میتوانیم قیمت واقعی رب انار را بدست آوریم .
  • رب انار واقعی باید طعم واقعی انار و گسی آنرا به همراه خود داشته باشد
  • رب انار واقعی بعد از مخلوط شدن با غذای گرم و یا پخته شدن ، مزه ی اصلی خود را از دست نمی دهد و معمولاً به رنگ قهوه ای تیره و یا سیاه می باشد.
  • رب انار واقعی با رقیق شدن رنگ و طعم خود را از دست نمی دهد .
  • هنگام تست رب انار اگر مشکل بلع دارید و احساس می کنید رب در گلویتان گیر کرده است در تقلبی بودن آن شک نکنید !!!
2+

کاربرانی که این مطلب را پسندیده اند:

  • avatar

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *