بیماریهای قارچی / یکی از دلایل ترکیرگی میوه انار

بیماریهای قارچی / یکی از دلایل ترکیرگی میوه انار

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/05/%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-2-1024x768.jpg

بیماری های قارچی یکی از عوامل شناخته شده ترک خوردن و پاره شدن انار هستند. در واقع اغلب قارچها درست زمانی به انار حمله میکنند که میوه کاملا رسیده و آماده برداشت است. علائم بیماریهای قارچی انار اغلب عبارتند از  ریزش زود هنگام برگهای درخت، ایجاد لکه هایی روی برگ یا آسیبهای دیگر در برگها، اما گاهی اوقات میوه تنها هدف قارچهای آسیب زا است.
مبارزه با بیماریهای قارچی در انار ممکن است تا حدی دشوار باشد ، با این حال اگر فصل بعدی که میوه ها شروع به رشد میکنند از قارچ کش مس برای این گیاهان استفاده کنید ممکن است بتوانید به موقع هاگ های قارچها را از بین ببرید. این زمان پیش از این است که قارچها به میوه حمله کنند و باعث پاره شدن انارها شوند.
1+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *