بریکس رب انار / تهیه رب انار از شیره خرما

بریکس رب انار / تهیه رب انار از شیره خرما !!!!!

مؤسسة استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران به موجب بند يك مادة ۳ قانون اصلاح قوانين و مقررات مؤسسة استاندارد و تحقيقات
صنعتي ايران، مصوب بهمن ماه ۱۳۷۱ تنها مرجع رسمي كشور است كه وظيفه تعيين، تدوين و نشر استانداردهاي ملي (رسمي) ايران
را به عهده دارد.

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2018/08/%D8%A8%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%B3-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D8%A7%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D9%85-3.jpg

طبق استاندارد تهیه شده توسط مؤسسة استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران ، رب انار از
آبگيري (فشردن)، صاف كردن و استحصال آب میوه انار و تغليظ آن تهیه و به صورت محصولي نيمه سيال تا خيلي
گرانرو (سفت) و به رنگ قرمز تيره تا قهوه اي تيره با روش حرارتي تحت خلاء به دست مي آيد.
يادآوري ۱- كليه فرآيند فوق بايد در شرايط كاملاً بهداشتي و در ظروف استيل انجام شود.
يادآوري ۲- اين فرآورده بايد تنها از ميوه انار تهيه گردد.

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2018/07/%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D8%A7%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D9%85-3-1-1024x788.jpg

1+

کاربرانی که این مطلب را پسندیده اند:

  • avatar

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *