استفاده از آب انار در درمان سرطان ریه

استفاده از آب انار در درمان سرطان ریه

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2017/09/%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C-1024x682.jpg

انار در صدر میوه‌های دارای آنتی اکسیدان :
آب انار سرشار از نوعی ماده آنتی اکسیدان است و همین ماده انار را در صدر میوه‌های دارای آنتی اکسیدان از قبیل زغال اخته، پرتقال و انگور قرار داده است.
پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیای آمریکا معتقدند، میزان آنتی اکسیدان آب انار که به فنولیک موسوم است، از انواع چای سبز و زیتون سیاه نیز به مراتب بیشتر است. بر اساس پژوهش این محققان آب انار دست کم ۲۰ درصد بیش از دیگر آب میوه‌ها دارای خواص آنتی اکسیدان است.
خواص آنتی اکسیدانی انار تأثیر زیادی بر کاهش احتمال ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی دارد. آب انار به خاطر داشتن مقادیر فراوانی فلاوونوئید (نوعی آنتی اکسیدان) تأثیر فوق‌العاده‌ای بر خنثی سازی سرطان ناشی از رادیکال‌های آزاد دارد.
http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2017/09/%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B3%D9%86%D8%AF-25-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%87-7.jpg
آب انار برای سلامت قلب:
نوشیدن روزانه یک لیوان آب انار می‌تواند تا بیش از یک سوم، جریان خون به قلب را افزایش دهد.
http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2017/09/%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B3%D9%86%D8%AF-25-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%87-6.jpg
استفاده از آب انار در درمان سرطان ریه :
خواص آنتی اکسیدانی این میوه، از ایجاد کلسترول بد پیشگیری می‌کند و سرخرگ‌ها را تمیز نگه می‌دارد و احتمال حملات قلبی و سکته مغزی را کاهش می‌دهد.
دانشمندان آمریکایی بر این عقیده اند که می توان از آب انار در درمان سرطان ریه استفاده کرد. به نقل از سایت دانشگاه wesconsin ، این تحقیقات بر روی مدلهای آزمایشگاهی با موفقیت صورت گرفته است و مشخص شد که اب انار و ترکیبات موجود در آن به صورت بالقوه از گسترش سلول های سرطانی در ریه جلوگیری به عمل می آورند. تحقیقات قبلی بر روی آب انار نیز نشانگر مفید بودن این ماده طبیعی در درمان سرطان های پوست و پروستات بود و امروز می توان از این میوه در درمان و بهبوی سرطان ریه استفاده کرد.آزمایشات صورت گرفته، مشخص کرد که در ۸۴ روز، ۹/۵۳ درصد و در ۱۴۰ روز، ۶/۶۱ درصد از میزان سلولهای سرطانی بامصرف آب انار کاسته شده است.

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2017/09/%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C-%D8%B1%DB%8C%D9%87-1.jpg

2+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *