آشپزی با انار / مربا و ترشی ۸ / ترشی انار و گردو

طرز تهیه  ترشی انار و گردو

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/05/%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%84%D8%B3-%DB%8C%D9%88%D8%B3%D9%81-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DB%8C-6.jpg

مواد لازم:

بادنجان کباب شده: یک عدد

هویجمتوسط ۲ عدد

گل کلم ۳۰۰ گرم

سیب ترش: ۲۰۰ گرم

فلفل سبز تند: یک عدد

کرفس: یک ساقه

گردوی چرخ شده: ۱۰۰ گرم

جوز هندی: یک قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

رب انار ترش: یک تا یک و نیم پیمانه

طرز تهیه:

* بادنجان را پوست گرفته و با چاقو ریز خرد کنید.

* هویج، گل کلم، سیب‌ترش، فلفل سبز تند و کرفس را در خرد کن ریخته و کاملاً ریز خرد کنید.

* درون کاسه‌ای سبزی‌جات،‌ بادنجان، گردو، جوز هندی و نمک را با هم مخلوط کنید.

*  رب انار را اضافه کرده و همة مواد را با هم مخلوط کنید. سپس در شیشة در بسته ریخته و بعد از ۱۰ روز میل کنید.

منبع:

http://ladin.ir

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *