آشپزی با انار / مربا و ترشی ۷ / ترشی انار و بادمجان

طرز تهیه ترشی انار و بادمجان

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/05/%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%84%D8%B3-%DB%8C%D9%88%D8%B3%D9%81-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DB%8C-5-1024x626.jpg

مواد لازم

بادمجان بزرگ…………………….۴ عدد

رب انار ……………..نيم كيلو

سير……………………………….۱بوته

نمك……………………………….۱ ق غ

فلفل………………………………۱ ق غ

سركه……………………………..۱ استكان

۱- بادمجان ها را كبابي ميكنيم و ميگذاريم حسابي مغزشون پخته و كبابي بشه بعد اون ها رو پوست ميكنيم و خرد ميكنيم و به رب انار كه با سركه رقيقش كرديم اضافه ميكنيم

۲- سير را هم ريز خورد ميكنيم و نمك و فلفل را هم اضافه ميكنيم و روي حرارت ميگذاريم تا مواد با هم يك جوش بخوره بعد از نيم ساعت از روي حرارت بر ميداريم داخل شيشه ميريزيم و ميگذاريم خنك شه و بعد داخل يخچال ميگذاريم

اين ترشي نياز به رسيدن نداره و بعد از ۳ روز قابل مصرفه

منبع:

http://puriahelena.blogfa.com/post/342

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *