آشپزی با انار / مربا و ترشی ۲ / اناره بوره

طرز تهیه اناره بوره

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/05/%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%84%D8%B3-%DB%8C%D9%88%D8%B3%D9%81-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DB%8C-4-970x1024.jpg

طرزتهیه و پخت اناره بوره به این ترتیب است :

مواد لازم:

دانه انار ترش رسیده قرمز دو تا سه کیلو

شکر یک کیلو ونیم وانهم بستگی به ذایقه کسانیکه مصرف میکنند دارد که شیرین تر باشد یا نه

آب لیمو یک یا دوقاشق ..

مغز گردو پنج گل مغز

به یک عدد که به قاچ های کوچک خرد کرده برای داخل اناره بوره

طرز تهیه:

ابتدا انار را دون کرده ویک بار خوب آب کشیده تا ریزه های پوست انار از ان جدا شود ودر صافی میریزیم تا ابش بچکد . بعد در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم وقتی که به اندازه کافی نرم شد انرا در صافی میریزیم شکر را در آب آن میریزیم و هم میزنیم وشکر و آب انار بخوردهم بروند و وقتی مات شد انار را در آن میریزیم و وقتی غلظت مربا انطوریکه باید برسد یعنی وقتی با کفگیر آبش را بریزیم حالت کششی آرام داشته باشد و جوش ریز زد و دانه انار خوب پخته شده باشد ابلیمو را میریزیم تا کپک نزند و مغز گردو و به را نیز برای زیبایی درداخل آن میریزیم و چند جوش که زد بر میداریم و برای خوش بو شدن و خوش طعمی بیشتر در رویش پودر گلپر می ریزیم وبا انواع پلوخورشت ها مصرف می کنیم.

 

منبع:

http://tasandehir.lxb.ir/post/336

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *