آشپزی با انار / مربا و ترشی ۱ / مربای انار

طرز تهیه مربای انار

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/06/%D9%85%D8%B1%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1.jpg

مواد لازم:

 

آب انار سه و نیم پیمانه
دانه انار یك پیمانه
شكر سه پیمانه
آب لیمو به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱- ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید.

۲- انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید.

۳- در ظرف بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه آن ها را بجوشانید.
مربای انار

۴- دانه‌های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه كنید و ۳۰ دقیقه ی دیگر آن‌ ها را بپزید.

۵- برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچكانید و ظرف را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است.

۶- مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریك و خنك قرار دهید.

منبع:

http://www.beytoote.com/cookery/moraba/confection-granadier.html

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *