آشپزی با انار / مربا و ترشی ۹ / ترشی انار و سیب

طرز تهیه ترشی انار و سیب

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/04/%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D8%B9%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C-2.jpg

طرز تهیه ترشی انار و سیب

نباید مغز دانه های اناری که برای این ترشی استفاده می کنید سفت باشد برای تهیه ترشی انار با لبو ابتدا باید مواد زیر را تهیه کنید.

مواد لازم جهت تهیه ترشی انار با لبو :

سیب ۵ عدد

لبو ۵ عدد

انار ۲ عدد

سرکه به میزان لازم

شکر به میزان دلخواه

طرز تهیه :

لبو خام را پوست کنده و رنده کنید. سرکه به میزانی اضافه کنید که روی لبو را بگیرد. لبو و سرکه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید بجوشد تا شکلی شبیه حالت مارمالاد حاصل شود.

سیب را پوست کرده و رنده کنید و به لبو جوشیده شده اضافه کنید. سپس شکر را به میزان دلخواه اضافه کنید شیرینی این ترشی سلیقه ای است برخی آن را خیلی ترش و برخی شیرین تر میل میکنند پس شکر را کم کم اضافه کنید و کمی که جوش خورد مزه کنید اگر طبق مزاج شما هنوز ترش بود می توانید شکر بیشتری اضافه کنید. این مخلوط را کنار گذارید تا سرد شود.

بعد از سرد شدن مخلوط بالا، دانه های انار را بصورت خام اضافه کنید. ترشی انار حاضر است. بگذارید چند روزی در شیشه در بسته بماند تا مواد ترشی مزه ها را به هم داده و در اصطلاح جا بیفتد.

نکات تهیه ترشی :

نباید مغز دانه های اناری که برای این ترشی استفاده می کنید سفت باشد. در اینصورت در ترشی خوشایند نیست! می توانید شکر را کمتر بریزید و به جای آن ترشی انار را با نمک درست کنید.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *