آشپزی با انار / مربا و ترشی ۶ / ترشی انار و کلم

طرز تهیه ترشی انار و کلم

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/06/%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%DA%A9%D9%84%D9%85.jpg

مواد لازم:

گلكلم: ۲۰۰ گرم

اناردان شده سفيد: ۲۰۰ گرم

سير نگيني خرد شده: يك بوته

فلفل سبز تند: ۳۰ گرم

نمك و فلفل سفيد از هر كدام: يك قاشق چايخوري

سركه سفيد: به ميزان لازم

طرز تهیه

گلكلم را ريز خرد كرده، سير و فلفل تند را به همراه انار با گلكلم مخلوط ميكنيم. نمك و فلفل سفيد را افزوده و مواد را داخل شيشه استريل شده ميريزيم، روي آن را با سركه سفيد كاملا ميپوشانيم و به مدت دو هفته زمان ميدهيم تا ترشي آماده مصرف شود.

نکات

در صورت جايگزين كردن انار قرمز به جاي انار سفيد، از سركه قرمز استفاده كنيد.

منبع:

http://new.ksabz.net/dessert/pickle-and-jam/item/2334-kalam.html

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *