آشپزی با انار / مربا و ترشی ۵ / ترشی انار و ذرت
طرز تهیه ترشی انار و ذرت
خوردن ناهار و شام و در کنار آن انواع ترشی در سفرههای ایرانی، گویی مزه پاییز را در ذائقه خانوادهها دو چندان میکند اگر اهل تنوع بخشی به ترشیهایی که در این فصل میاندازید، باشید از ترشی انار و ذرت نگذرید و خیلی ساده و سریع آن را تهیه کنید.
مواد لازم:
انار دان شده: ……………………………………… ۲ لیوان
ذرت دان شده: …………………………….. یک لیوان
سیر: …………………………………………………. چند حبه
ترخون: …………………………. دو سه شاخه کوچک
نمک: …………………………………………. به مقدار لازم
طرز تهیه:
انار را شسته و آن را دان کنید. همچنین ذرت را نیز دان کرده و یکی دو قل بجوشانید یا اینکه یک قوطی کنسرو آن را تهیه کنید. البته اگر خواسته باشید از کنسرو آن استفاده کنید بهتر است آب آن را کاملاً خالی کرده و در آبکش بگذارید تا خوب آب آن گرفته شود. انار و ذرت و حبههای سیر و ترخون را داخل ظرفی که میخواهید در آن ترشی بیندازید ریخته و لابهلای آن نمک بپاشید و روی آن را با سرکه، پرکنید. در ظرف را کاملاً بسته و یک هفته در محیط آشپزخانه قرار دهید. بعد از یک هفته میتوانید آن را داخل یخچال گذاشته و استفاده کنید.
منبع:
http://sahebkhabar.ir