آشپزی با انار / مربا و ترشی ۴/ ترشی انار

طرز تهیه ترشی انار

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/06/%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1.jpg

مواد لازم :

 گل كلم ريز خرد شده  ۲۰۰ گرم
انار دانه شده  سه عدد بزرگ
 فلفل كبابي تند  دو عدد
 فلفل شيرين چهار عدد
 ساقه كرفس ريز خرد شده دو پيمانه
گوجه مينياتوري ۱۰ عدد
سير خرد شده يك بوته
فلفل سياه نكوبيده يك قاشق مرباخوري
نمك و سركه سفيد به ميزان لازم
آب انار دو پيمانه

طرز تهيه :
تمام مواد را مخلوط كرده در شيشه ريخته و روي آن سركه مي‌ريزيم تا روي مواد را بپوشاند. پس از يك ماه ترشي آماده مصرف است.

منبع : sooran.com

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *