آشپزی با انار / مربا و ترشی ۳/ ترشی انار و لبو

ترشی انار و لبو

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/06/%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%84%D8%A8%D9%88.jpg

مواد لازم
لبو: پنج عدد
سيب درختي: سه عدد
انار: دو عدد
سركه: به ميزان لازم
شكر: دو قاشق مرباخوري
طرز تهیه

لبوهاي خام را رنده نموده و سركه را به ميزاني كه روي لبوها را بگيرد، به آن اضافه ميكنيم. تركيب لبو و سركه را روي حرارت ملايم گذاشته، اجازه ميدهيم تا بجوشد و حالتي مانند مارمالاد پيدا كند. سيبها را پوست كنده، رنده نموده و به لبوهاي جوشيده اضافه ميكنيم، سپس شكر را افزوده و ميگذاريم تا مخلوط مواد چند جوش بخورد. مواد را كنار گذاشته تا سرد شوند. انارها را دان كرده، بعد از سرد شدن مواد، آن را افزوده و مخلوط ميكنيم. ترشي را در شيشه ريخته، پنج تا شش روز در آن را بسته نگه داشته و اجازه ميدهيم تا كاملا آماده شود.

نکات

ميتوان شكر را كمتر ريخته و به جاي آن ترشي انار را با نمك درست نمود.
منبع:
http://new.ksabz.net/dessert/pickle-and-jam/item/2695-2014-08-10-18-31-27.html
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *