دسر انار ۶ / طرز تهیه لواشک انار

آشپزی با انار / طرز تهیه لواشک انار

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/06/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B4%DA%A9-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-2.jpg

برای تیره‌تر شدن رنگ لواشک و نیز زودتر خشک شدن آن، آب انار را به مدت ۳۵ دقیقه بجوشانید.

مواد لازم:

دانه انار : یک کیلو

روغن مایع: یک قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

۱ –  نمک را روی دانه‌های انار ریخته و به مدت ۲ ساعت می‌گذاریم تا بماند.

۲ – سپس آنرا درون دستگاه غذاساز می‌ریزیم .

۳ – از صافی رد می کنیم تا لعاب اضافی آن گرفته شود.

۴ – سپس آن را به مدت ۱۵ دقیقه می‌جوشانیم. بعد از این مدت می‌گذاریم تا خنک شود.

۵ – داخل سینی مورد نظرمان را چرب کرده و مواد را در آن می‌ریزیم به گونه ای که یکسان در سینی پخش شود. سینی را مقابل آفتاب می گذاریم تا خشک شود.

نکته: برای طعم دهی بهتر و لعاب بیشتر ۲۰۰ گرم زرشک خیس خورده را ابتدا با دانه‌های انار مخلوط کنید.

 

منبع:

http://hamshahrionline.ir/details/128766

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *