آشپزی با انار / خوراک ها / شامی با سس انار (۱۷)

آشپزی با انار / شامی با سس انار

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/06/%D8%B4%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%B3-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1.jpg

مواد مورد نیاز برای تهیه شامی با سس رب انار:

۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوساله،

آرد نخودچی ۲/۱ پیمانه،

پیاز رنده شده یک عدد متوسط،

تخم مرغ یک تا دو عدد،

زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری،

فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری و نمک به میزان لازم.

مواد لازم برای تهیه سس این غذا:

پیاز داغ ۳ قاشق سوپ خوری،

رب انار ملس (نه ترش و نه شیرین) تقریبا یک پیمانه که با نصف پیمانه آب رقیق شده است.

تره خرد شده به میزان ۳۰۰ گرم که ۱۵۰ گرم را در شامی استفاده کرده و ۱۵۰ گرم را در سوپ استفاده می کنیم.

طرز تهیه : ابتدا آرد نخودچی را همراه با پیاز خرد شده به گوشت اضافه کرده و خوب به هم می زنیم تا مواد یکدست گردند.سپس ادویه ها را افزوده و به همراه آن ۱۵۰ گرم تره خرد شده را اضافه می کنیم و دوباره به هم می زنیم.یک عدد تخم مرغ را نیز در حین هم زدن اضافه می کنیم.زمانی که همه مواد به طور یکدست با همدیگر مخلوط شدند آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده و سپس آنها را داخل روغن فراوان سرخ می کنیم.برای تهیه سس ابتدا مقداری روغن را در ماهیتابه دیگری داغ نموده و مابقی تره خرد شده را آن اضافه می کنیم.سپس پیاز داغ خرد شده را اضافه کرده و آن را مدتی با سبزی در روغن داغ تفت می دهیم.سپس رب انار رقیق شده را افزوده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و می گذاریم خوب تفت داده شوند.به این کار ادامه می دهیم تا مایع به جوش بیاید،در این زمان شامی ها را اضافه کرده و در ماهیتابه را قرار می دهیم و می گذاریم به مدت ۱۵ دقیقه این مواد به با شامی کاملا پخته شده و به خورد شامی برود. اکنون غذا حاضر است.

منبع: شبکه استانی قزوین

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *