آشپزی با انار / خوراک ها / دنده کباب با سس انار (۲۰)

آشپزی با انار / دنده کباب با سس انار

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/06/%D8%AF%D9%86%D8%AF%D9%87-%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%B3-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1.jpg

مواد لازم

•    ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
•    ۱۸۰۰ گرم دنده کبابی
•    نمک و فلفل
•    یک عدد پیاز بزرگ
•    ۳ حبه سیر رنده شده
•    ۱۰ برگ آویشن تازه
•    ¼ پیمانه آرد کامل
•    ۴ پیمانه آب انار
•    نصف  پیمانه دانه انار

طرز تهیه این غذای عالی

۱٫ فر را با دمای ۲۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک قابلمه بزرگ، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کنید. به گوشت ها نمک و فلفل بزنید و آنها را در روغن سرخ کنید تا قهوه ای شوند. سپس آنها را از قابلمه خارج کنید.

۲٫  ۳ قاشق غذاخوری دیگر روغن در قابلمه بریزید. پیاز، سیر و آویشن را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. آب انار را اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد. سپس حرارت را خاموش کنید، گوشت را به قابلمه بازگردانید و آنها را داخل فر بگذارید.

۳٫ گوشت ها را حدود سه ساعت در فر بپزید تا کاملا مغزپخت و برشته شوند.

۴٫ گوشت ها را داخل بشقاب بچینید. سس قابلمه را دوباره روی حرارت بگذارید تا حدود ۱۰ دقیقه بجوشد و کاملا غلیظ شود. در آخر آن را روی گوشت ها بریزید و دانه های انار را اضافه کنید.

منبع:

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *