آشپزی با انار / خوراک ها ۳۴ / ناردنگ

ناردنگ / غذای محلی استان گلستان

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/05/%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%84%D8%B3-%DB%8C%D9%88%D8%B3%D9%81-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DB%8C-8-1024x682.jpg

مواد لازم:

تخم مرغ و انار دانه

طرز تهیه:

۲ عدد تخم مرغ را هم میزینم بعد انار دانه را به ان اضافه میکنیم

بعد هم پیاز را نگینی خرد میکنیم و به ان اضافه میکنیم

بعد داخل تابه روغن ریخته و مواد را داخل آن پهن کرده و بعد از سرخ شدن یک سمت / سمت دیگر آنرا سرخ میکنیم وبعد هم میل میکنم

منبع:

http://goliran.blogfa.com/post-48.aspx

 

ناردنگ

لغت نامه دهخدا

ناردنگ . [ دَ ] (اِ مرکب ) هر غذائی که با رب انار سازند. (ناظم الاطباء).

تصفیه خون
می‌دانید كه انار یك تصفیه‌كننده خون بوده و برای كبد بسیار مناسب است. به این دلیل از قدیم خوردن این میوه برای شفافیت پوست توصیه می‌شده است.
از امام رضا(ع) نقل می‌کنند که: «انار بخورید تا دهان‌تان پاكیزه و خوش‌بو شود.» مطالعات متعدد نشان داده که عادت به خوردن این میوه مانع تشكیل پلاك‌های دندانی و بروز پوسیدگی دندان می‌شود.

تقویت قلب
نكته مهمی كه باید درباره انار بدانیم خاصیت حفاظتی آن در برابر بیماری‌های قلبی است. انار احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را با كاهش فشار خون، جلوگیری از اكسید شدن LDL و تشكیل پلاك در دیواره عروق پایین آورده و ریسك ابتلا به گرفتگی عروق را كم می‌كند.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *