آشپزی با انار / خوراک ها ۳۳ / دلمه فلفل با رب انار

دلمه فلفل با رب انار

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/06/%D8%AF%D9%84%D9%85%D9%87-%D9%81%D9%84%D9%81%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-1024x683.jpg

مواد لازم:

فلفل‌دلمه‌اي (در صورت امكان رنگي) سه عدد
گوشت چرخ‌كرده ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
بادمجان یک عدد
جعفري ساطوري‌شده سه قاشق غذاخوري
پنيرپيتزا در صورت تمايل ۱۰۰ گرم
رب انار دو قاشق غذاخوري
زردچوبه يك قاشق مرباخوري
آب، نمك و فلفل به ميزان لازم


طرز تهيه:

پياز را نگيني كرده و تفت مي‌دهيم تا به صورت طلايي دربيايد، بعد گوشت چرخ‌كرده را اضافه و تفت مي‌دهيم. زردچوبه، نمك، فلفل، رب انار و دو قاشق آب را به آن اضافه مي‌كنيم.

بادنجا‌ن‌ها را به صورت حلقه‌اي يا نگيني درمي‌آوريم و در ظرف ديگري سرخ مي‌كنيم و آن را به مواد گوشتي اضافه كرده و تفت مي‌دهيم و روي حرارت كم به مدت پنج دقيقه مي‌گذاريم تا مواد به خورد هم بروند. بعد آن را از روي حرارت برداشته، جعفري را اضافه كرده و هم مي‌زنيم. سر فلفل‌دلمه‌اي‌ها را بريده و داخل آن را خالي مي‌كنيم و مواد گوشتي را درون آن مي‌ريزيم و روي آن را پنيرپيتزا ريخته و در فلفل را روي آن مي‌گذاريم. آن‌گاه فلفل‌ها را داخل يك ظرف گذاشته، كف ظرف را به اندازه نيم‌سانت آب ريخته و در ظرف را گذاشته و روي حرارت ملايم يا داخل فر به مدت بيست‌ دقيقه مي‌پزيم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *