آشپزی با انار / خوراک ها ۳۱ / دلمه برگ مو با سس انار

دلمه برگ مو با سس انار

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/06/%D8%AF%D9%84%D9%85%D9%87-%D8%A8%D8%B1%DA%AF-%D9%85%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%B3-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1.jpg

مواد لازم:

گوشت چرخ كرده و سرخ شده: ۲۵۰ گرم

برنج پخته شده (پلو آماده) : ۲ ليوان

كشمش (يازرشك): يك چهارم ليوان

لپه پخته: نصف ليوان

سبزى: ترخون و شويد و نعناع (تازه يا خشك) مقدارى

آب: ۳-۲ ليوان

مواد سس:

رب انار: يك چهارم ليوان

آب: يك چهارم ليوان

شكر: چند قاشق

طرز تهيه :

همه مواد دلمه را خوب با هم مخلوط كنيد.

كف قابلمه را ۳ قاشق روغن مايع و ۳ قاشق آب بريزيد و ۲ رديف برگ مو (برگ خالى و بدون مواد) را روى اين مواد پهن كنيد كه حالت ته ديگ پيدا كند.

حالا از مواد روى هر برگ ۱ قاشق بريزيد و خوب بپيچيد و در قابلمه كنار هم و به شكل فشرده بچينيد. وقتى همه را چيديد يك ظرف سنگين روى دلمه‌ها بگذاريد و ۲ يا ۳ ليوان آب را از اطراف توى ظرف بريزيد و در ظرف را ببنديد. ابتدا شعله را متوسط كنيد و همين كه صداى جوش خوردن مواد را شنيديد، شعله را خيلى كم كنيد.

۱ ساعت بعد در ظرف را برداريد و ابتدا ظرف سنگين را برداشته و بعد مواد سس را روى دلمه ها بريزيد(مواد سس را ابتدا با هم مخلوط كرده و سپس استفاده كنيد) و دوباره ظرف را روى دلمه ها گذاشته و در قابلمه را با دم‌كنى پوشانده و بگذاريد حدود ۴۰ تا ۵۰ دقيقه ديگر بپزد.

نكته: با كم و زياد كردن مواد سس و با چشيدن آن طعم دلخواهتان را درست كنيد.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *