آشپزی با انار / خوراک ها ۳۰ / مالابیج

طرز تهیه مالابیج

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/06/%D9%85%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%AC-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1.jpg

مالابیج یا مالاتا از غذاهای محلی گیلان و مازندران است. محلی‌ها این غذا را که از ترکیب ماهی سفید، سبزی‌های معطر، مغزگردو، رب انار، نمک و فلفل و گلپر مهیا می‌شود با حرارت آتش و زغال آماده می‌کنند. امروزه با وجود فر و ماکرویوها پخت این غذا راح‌تر و سریع‌تر شده است. محلی‌ها اغلب این غذا را با ماهی سفید نر درست می‌کنند، زیرا بر این باورند که ماهی سفید نر از نوع ماده‌ی آن خوشمزه‌تر، لذیذتر و گوشت آن سفت‌تر است. بعد از پاک‌ کردن ماهی شکم ماهی را با محتویات حاوی رب انار و گردو و ادویه‌ها پر می‌کنند و با نخ و سوزن می‌دوزند، سپس آن‌ را با حرارت آتش یا فر می‌پزند. علاقه‌مندان به غذاهای دریایی طبخ این خوراک خوشمزه را از دست ندهید.

منبع:

http://www.kojaro.com/2016/4/18/118512/mazandaran-traditional-food/

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *