دسر انار ۲۶ / نازخاتون

نازخاتون با رب انار

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/06/%D9%86%D8%A7%D8%B2%D8%AE%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1.jpg

نازخاتون با آب انار :

مواد لازم:

 

بادمجان قلمی ۸ تا ۱۰ عدد
گوجه فرنگی درشت ۴ تا ۵ عدد
آب انار ۲ لیوان
آبغوره نیم لیوان
گلپر یک قاشق سوپخوری
نعنای خشک نیم قاشق سوپخوری
پیاز رنده شده ۲ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

 

 

بادمجانها را در فر یا روی آتش کبابی میکنیم ، در صورت کباب کردن در فر، بادمجانها را در سینی فر می چینیم و سپس فر را با حرارت ۴۰۰ درجه گرم میکنیم و سینی را به مدت تقریبا” یک ساعت کف فر قرار میدهیم تا بادمجانها کاملا” پخته شوند بعد آنها را پوست میکنیم و ساطوری میکنیم روی گوجه فرنگی‌ها آب جوش میریزیم و پوست آنها را میکنیم و گوشت آنها را خرد میکنیم آب انار و آبقوره را با بادمجان ساطوری مخلوط کرده و میگذاریم آهسته بجوشد و کاملا” به خورد بادمجان برود ، بعد گلپر و نعنا و پیاز رنده شده را در آن میریزیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم و تکه‌های گوجه فرنگی را داخل آن میریزیم و بهم میزنیم و در ظرف میکشیم ممکن است کمی گردوی چرخ کرده روی آن بپاشیم .

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *