آشپزی با انار / خوراک ها ۲۹ / اشکنه با رب انار

اشکنه با رب انار

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/06/%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-1.jpg

 

پياز                                                      يك عدد
 شنبليله خشك                                     يك قاشق غذاخوري
 رب انار                                                 یک سوم پيمانه
 سيب‌زميني متوسط                              يك عدد
 نمك و فلفل                                          به ميزان لازم
 تخم‌مرغ                                                سه عدد
 آب                                                        دو پيمانه
 آرد                                                        يك قاشق غذاخوري
 زردچوبه                                                يك قاشق چايخوري
 روغن                                                    چهار قاشق غذاخوري

 

طرز تهيه:

پياز را خلال كرده و در قابلمه با روغن سرخ مي‌كنيم.  زردچوبه،  نمك،  فلفل و آرد را اضافه كرده با هم مخلوط مي‌نماييم.  بعد سبزي را با مواد تفت داده سپس آب مي‌‌افزاييم.  سيب‌زميني‌ها را نگيني خرد كرده و با روغن تفت مي‌دهيم،  بعد داخل قابلمه مي‌ريزيم.  يك عدد تخم‌مرغ را زده به مواد اضافه كرده و حرارت‌ را ملايم مي‌‌كنيم.  بعد رب انار را اضافه كرده مي‌گذاريم چند جوش بزند و رنگ آن شفاف شود.  دو عدد تخم‌مرغ ديگر را به صورت درسته در داخل قابلمه مي‌ريزيم و هم نمي‌زنيم تا تخم‌مرغ‌ها بسته شوند.  مي‌توان اين غذا را با نان سنگك،  سبزي خوردن و ترشي سرو كرد.

 منبع: ash.ksabz.net

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *