آشپزی با انار / خوراک ها / پاستا با سس انار (۲۳)

پاستا با سس انار

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/06/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%B3-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1.jpg

مواد لازم:
پاستا ۵۰۰ گرم – پیاز بزرگ ۱ عدد – سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۱ عدد متوسط – نمک و فلفل به اندازه لازم – آب انار یک فنجان ( ۱۵۰ میلی لیتر ) ۰ گردوی ریزخرد شده ۱۵۰ گرم – رب انار ۱ فنجان ( ۱۵۰ میلی لیتر ) کره ۳۰ گرم
چگونگی تهیه:
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم ۰ سینه مرغ را ژولین خرد کرده به پیاز اضافه می کنیم و سرخ می کنیم ۰ نمک و فلفل زده بآن اضافه کرده و می گذاریم که آب آن گرفته شود ۰ گردورا خرد کرده در ماهی تابه ای بدون روغن تفت می دهیم ۰ گردو و سپس رب انار را به گوشت میافزائیم و حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم میپزیم ۰ پاستا را روی قالب ریخته و با سس آنرا میپوشانیم ۰ با گردو ی سالم و دانه انار تزئین می کنیم

منبع:

http://sharififood.ir/

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *