آشپزی با انار / خوراک ها / ماهی شکم پر با سس انار (۲۵)

ماهی شکم پر با سس انار

http://anareaskari.ir/wp-content/uploads/2016/06/%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B4%DA%A9%D9%85-%D9%BE%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%B3-%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1.jpg

مواد لازم برای ۳ نفر :

یک عدد ماهی قزل آلا ( به وزن یک کیلو گرم ) یک دوم پیمانه گشنیز خرد شده یک چهارم پیمانه گردوی آسیاب شده ۴ قاشق سوپ خوری دانه انار ۲ قاشق سوپ خوری رب انار ۵ قاشق سوپ خوری آب انار ۲ قاشق سوپ خوری پیاز داغ به میزان لازم نمک و فلفل یک قاشق سوپ خوری سرکه مواد لازم برای سس : ۲ پیمانه آب انار ۱ قاشق سوپ خوری روغن

طرز تهیه :

۱ – ماهی را با نمک و سرکه مزه دار کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید . ۲ – گردو و رب انار را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید . آب انار و پیاز داغ را هم بیافزایید . پس از افزودن دانه های انار ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید . ۳ – شکم ماهی را با این مواد پر کنید . با چند عدد خلال لبه های ماهی ها به هم وصل کنید . ماهی را روی سینی فر بگذارید و روی آن را با فویل بپوشانید . ۴ – فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود . سینی را در طبقه وسط فر بگذارید تا به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه حرارت ببیند . ۵ – پنج دقیقه مونده به آخر پخت ماهی ، گریل ( حرارت بالا ) فر را روشن کنید تا روی ماهی برشته و طلایی شود . نکته : متوانید در حین پخت از سس انار که جداگانه درست کرده اید روی ماهی بریزید تا با طعم انار بپزد . ۶ – بعد از پخت ، ماهی را به آرامی در ظرف مورد نظر بگذارید و با کمی گشنیز تازه ، دانه انار ، گوجه ، خیار شور و مقداری سس انار تزئین کنید . طرز تهیه سس انار : آب انار را روی حرارت ملایم بجوشانید ، وقتی که غلیظ شد ، روغن را افزوده و حرارت را خاموش کنید . سس انار آماده است . نکته : سرکه باعث سفت شدن بافت ماهی می شود ، پس قبل از پخت ماهی ، آن را با کمی سرکه مزه دار کنید .

گردآوری : بخش آشپزی سایت هفت گنج

منبع نوشته:

http://7ganj.ir
0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *